ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Mετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την 15η Οκτωβρίου 2014, εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι τα εξής:

1. Ελένη Κόντου (Πρόεδρος)
2. Ελεάννα Αγραφιώτη (αντιπρόεδρος)
3. Άννα Λαλιάρη (γραμματέας)
4. Σοφία Χρηστάκη (ταμίας)
5. Δήμητρα Κολοκούρη (μέλος)
6. Ειρήνη Κούσουλα (μέλος)
&. Νίκος Παντελίδης (μέλος)

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την 18η Οκτωβρίου, εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου είναι τα εξής:

1. Καλαβρή Φωτεινή,πρόεδρος
2. Μπούρικας Νικόλαος, αντιπρόεδρος
3. Τζαφέρου Ελευθερία, γραμματέας
4. Σταματίου Ελένη, ταμίας
5. Κριθαρέλη Ιωάννα, μέλος
6. Τραγουλιά Κατερίνα, μέλος
7. Κούτρα Χρύσα, μέλος

Ανακοινώσεις- Δράσεις  • ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μοίρασε πασχαλινά δωράκια στους μαθητές μας και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση!!!

  • ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διαμόρφωσε την αίθουσα προβολών σε αίθουσα βιβλιοθήκης. Έτσι οι μικροί μας μαθητές θα είναι σε θέση να μελετούν, να διαβάζουν, να δανείζονται βιβλία, παρακολουθώντας παράλληλα και εκπαιδευτικές προβολές στον ίδιο χώρο. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά του!!!

  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας μαθητές!!! Οι Καλικάντζαροι και ο
΄Αγιος Βασίλης μας επισκέφτηκαν και μοίρασαν δώρα!!!
Ευχαριστούμε θερμά!!!
Καλές γιορτές και υγεία σε όλους!!!

  • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ "ΤΗΕ RANCH" ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας επισκέφτηκε τη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας, όπου ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων... παιχνιδιάρικα άλογα και ατμοσφαιρικά saloons, μαγικά ξύλινα χωριά και Cowboys με άμαξες, μυστηριώδη μονοπάτια...δίνοντας  στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. 
  • ΘΕΑΤΡΟ "ΠΕΡΟΚΕ"
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας διοργανώνει στις 27 Ιανουαρίου επίσκεψη  στη θεατρική παιδική παράσταση "Ο Ζυμαρούλης" στο Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ στην Αθήνα.  Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ έναν παλιό ξύλινο μπουφέ κουζίνας. Ο Ζυμαρούλης, ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους», τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού, συναντά το Αλάτι, το Πιπέρι και τον Ελβετικής καταγωγής Herr Von Κούκο, ο οποίος ζει μέσα στο ρολόι – κούκος και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει και να τραγουδήσει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον σκουπιδοτενεκέ το επόμενο πρωί. Οι προσπάθειες του Ζυμαρούλη να γιατρευτεί ο λαιμός του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους, εμποδίζονται από έναν πεινασμένο Ποντικό και από ένα παλιό και ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι του μπουφέ.  

    
  • Παραμονές Χριστουγέννων ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας μοίρασε δώρα στους μικρούς μαθητές προσφέροντας μεγάλη χαρά!!! Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.