Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης για τη σχολική χρονιά 2013-2014 στην αυλή του σχολείου μας με μεγάλη επιτυχία. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς, μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου, αλλά και τον αποχαιρετισμό των μαθητών της Στ΄ τάξης με την απονομή αναμνηστικών και την προβολή φωτογραφιών.
Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Πατέρας Δαμασκηνός, Εφημέριος του Ναού Ευβοέων Αγίων, ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου κ. Κώστας Μακρυνιώτης, ο πρώην Υποδιευθυντής κ. Κώστας Τασιόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας κ. Βέτα Κορωναίου, η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτάκης κ. Άννα Καραγιάννη, αλλά και πολλοί συνάδελφοι άλλων σχολείων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό για την οργάνωση της γιορτής, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που στάθηκε δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, τους γονείς για τη συνεργασία τους και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!!!
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων


Δείτε στιγμιότυπα από τη γιορτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.